Hvilken rolle spiller netværksswitches?

2022-10-21

Udvekslingen er ennetværksforbindelsesenhed. Dens hovedfunktioner omfatter fysisk adressering, netværkstopologistruktur, inkompetenceverifikation, rammesekvens og flowkontrol. Udvekslingen har også nogle nye funktioner, såsom den rige Ethernet-udveksling ud over de grundlæggende funktioner, samt understøttelse af VLAN (virtuelt LAN) og understøttende links til links.

Læring: Ethernet AC-maskine forstår MAC-adressen for hver port tilsluttet enhed og kortlægger adressen til den tilsvarende port, der skal gemmes i MAC-adressetabellen i udvekslingscachen.

Videresend/filtrering: Når hensigten med en dataramme kortlægges i MAC-adressetabellen, videresendes den til porten på forbindelsesintentionsknuden i stedet for alle porte (såsom datarammen er broadcast/broadcast-ramme og videresendes til alle porte) til alle havne) Essence

Elimineringskredsløb: Når udvekslingen indeholder en redundant sløjfe, er Ethernet AC-maskinen enige om at have en reservevej ved at generere en træprotokol for at undgå forekomsten af ​​kredsløbet.

Udover at forbinde den samme type netværk, kan udvekslingen også spille en rolle i forbindelse mellem forskellige typer netværk (såsom Ethernet og Quick Ethernet). Mange udvekslingsmaskiner kan nu levere højhastighedsforbindelsesporte såsom Ethernet eller FDDI, som kan bruges til at forbinde andre udvekslingsmaskiner i netværket for at give ekstra båndbredde til nøgleserveren med en stor båndbredde.

Generelt bruges hver port på udvekslingen til at forbinde et uafhængigt netværkssegment, men nogle gange for at levere hurtigere adgangshastighed kan vi direkte forbinde nogle større netværkscomputere til porten på udvekslingen. På denne måde har nøgleserveren og større brugere af netværket en hurtigere adgangshastighed for at understøtte større informationsflow.

Til sidst er den grundlæggende funktion af udvekslingen opsummeret:

1. Som en hub giver udvekslingen et stort antal porte, der kan forbindes til kablet, så stjernetopologiledningerne kan vælges.

2. Ligesom relæet, navet og netbroen, når det fremfører rammen, opstår der et firkantet elektrisk signal fra bunden.

3. Ligesom netbroen bruger udvekslingen den samme videresendelses- eller filtreringslogik på hver port.

4. Ligesom netværksbroen opdeler udvekslingen lokalnetværket i multipel modstand. Hver modstand er uafhængigt bredbånd, så det forbedrer båndbredden på det lokale netværk betydeligt.

5. Ud over funktionerne i netværksbroer, hubs og slægtninge giver udvekslingen også mere avancerede funktioner, såsom virtuelt LAN (VLAN) og højere ydeevne.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy