Hvad er princippet for routeren? Router arbejdsprincip

2022-10-21

Hvad er princippet for routeren? Interoperabiliteten af ​​netværksenheder bruger hovedsageligt IP-adresser, og routere kan kun overføre data i henhold til den specifikke IP-adresse. IP-adressen består af to dele: netværksadresse og værtsadresse. Brug undernetmaske på internettet til at bestemme netværksadressen og værtsadressen.

Undernetmasken er den samme som IP-adressen på 32-bit, og de to svarer til de to. Netværksadressen i IP-adressen i subnetmasken, 0 tilsvarende værtsadresse, netværksadresse og værtsadresse udgør en komplet IP-adresse.

I det samme netværk skal IP-adressens netværksadresse være den samme. Kommunikationen mellem computere kan kun udføres mellem IP-adresser med samme netværksadresse. Hvis du vil kommunikere med andre online computere, skal du videresende det gennem en router.



IP-adressen på forskellige hjemmesider kan ikke kommunikeres direkte, og selvom afstanden er tæt, kan den ikke kommunikeres. Flere porte på routeren kan forbinde flere afsnit, og URL'en på IP-adressen for hver port skal være i overensstemmelse med URL'en for det tilsluttede afsnit.

Afhængigt af porten er netværksadressen forskellig, og det tilsvarende netværkssegment er forskelligt. Værterne for hvert netværkssegment kan sende data til routeren gennem IP-adressen på dets eget netværkssegment.

Transmissionsmedieroutere er opdelt i lokale routere og fjernroutere Den lokale router bruges til at forbinde netværkstransmissionsmedier såsom optisk fiber, koaksialkabel, parsnoet osv. Fjernrouteren bruges til at forbinde fjernoverførselsmedier Telefonlinjen kræver et modem, og trådløs kræver en trådløs modtager.sender.

Strukturelt strøminterface (POWER): Interfacet er forbundet til strømforsyningen. Nulstil nøgle: Denne nøgle kan gendanne fabriksindstillingerne for routeren. Cat (modem) eller switch-stik (WAN): Konnektoren er forbundet til hjemmets bredbåndsmodem (eller switch). Computere og routerstik (LAN1 ~ 4): Stikket forbinder computeren og routeren med et netværkskabel.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy